Innovato-R ötletpályázat eredményhirdetés

A várakozásnak vége …

A „Legyél te is újító!” ötletpályázat január 31-én fontos mérföldkövéhez érkezett, hiszen aznap tartottuk az URBACT Innovato-R projekt e fontos elemének projektismertető és díjátadó ünnepségét. A Hangvilla Multikulturális Közösségi Tér konferenciaterme adott otthont a rendezvénynek, amelyen Porga Gyula polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd ezek után Sótonyi Mónika, önkormányzati képviselő asszonnyal közösen átadta a jól megérdemelt elismeréseket és díjakat.

Minden – az anonimitás fenntartását nem kérő – pályázó oklevelet és kis csomagot vehetett át, amely az Innovato-R projekt ajándékait tartalmazta kiegészítve a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. kisebb tárgyaival. A díjazottak ezek kívül értékes kulturális illetve sport belépőket, a kategóriák nyertesei a portói tanulmányúton való részvétel lehetőségét kapták. Kiosztásra kerültek a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa különdíjai, a pályázók ennek elnyerésével közel kerültek az ötletük megvalósításához.

Köszönjük a támogató munkacsoport tagjainak az aktív és segítő munkát a tartalom kidolgozásában és az értékelésben, az informatikai szakértőknek a nyitottságot és a könnyen kezelhető, felhasználó-barát online felületet és természetesen minden kollégának, aki szabadidejében, munkakörétől sokszor teljesen távoli, esetleg már régóta szunnyadó javító, újító javaslatát osztotta meg a pályázat kiíróival. Az ötletek felszínre kerültek, egyik-másik, vagy akár az összes megvalósítása már holnaptól elkezdődhet.

A díjazottak névsora:

Innovato-R díjazottak névsora

 

A beérkezett ötletek összefoglalója letölthető:

A beérkezett pályázatok összefoglalója

Köszönettel,
Az Innováto-R csapata

Scroll to Top
Scroll to Top