Veszprém Megyei Jogú város Önkormányzata „Legyél te is újító!” címmel, egy európai uniós program keretében, Torino jó gyakorlatára alapozva belső ötletpályázatot ír ki az önkormányzat, vagy önkormányzati tulajdonú intézmények és gazdasági társaságok dolgozói részére.

Az ötletpályázat alapvetése, hogy a várost, a régiót, annak lakóit és életüket jól ismerő és közösségi szolgáltatások egyes területein dolgozó emberek potenciális ötletgazdák lehetnek, innovatív elképzeléseikkel hozzá tudnak járulni a város kulturális életének felpezsdítéséhez, a közösség- és közönségfejlesztéshez, intézményük hatékonyabb működéséhez.

A pályázat célja:

Az Innovato-R projekt fontos részét képezi a „Európa Kulturális Fővárosa 2023 Veszprém” előkészítési folyamatainak. A város célja, hogy a lakosságot ösztönözze az egyébként színes és folyamatosan bővülő programpaletta kihasználására. Ennek érdekében várja a kollégák ötleteit a kulturális kínálat, ezen kívül a belső akciók megújítása és az intézményi folyamatok fejlesztése érdekében.

A pályázat kategóriái:

Az arra jogosultak három kategóriában nyújthatják be pályázatukat:

(Az alábbiakban .PDF formátumban letölthető űrlapok csak a pályázatra való felkészülést segítik, magát a pályázatot minden esetben az online felületen kell benyújtani a [Pályázok] menüponton keresztül)

  • Esemény: kollégáinktól arra várunk ötleteket, hogy a „szolgáltató város – a kultúrában is” elv jegyében milyen új, a város lakóit is megmozgató eseményt álmodnának illetve milyen, már meglevő eseményt formálnának át a mai kor igényeinek megfelelően a nagyobb látogatószám elérése érdekében.

    ESEMÉNY K...

  • Akció: kollégáinktól arra várunk ötleteket, hogy milyen közösségfejlesztő akciókkal érhetnénk el, hogy még jobban érezzük magunkat a munkahelyünkön. Bármilyen új és innovatívan megújítandó, már hagyománnyal rendelkező akció szóba jöhet.

    AKCIÓ KÉ...

  • Folyamat: a szervezet belső folyamatainak megújítása a cél az intézmény hatékonyabb és átláthatóbb működésének érdekében.

    FOLYAMAT K...

Ki pályázhat?

A Legyél te is újító pályázati felhívás zártkörű, arra az önkormányzat hivatalaiban, önkormányzati fenntartású intézményekben és gazdasági társaságoknál dolgozó kollégák ötleteit várjuk.

Kik nem pályázhatnak?

Nem pályázhatnak a pályázat előkészítésében és lebonyolításában részt vevő kollégák és az Innováto-R munkacsoport tagjai. Nem pályázhatnak továbbá azok, akik a fenti pontban megjelölt jogosultsági feltételeknek nem felelnek meg.

Honnan tudhatom, hogy jogosult vagyok-e pályázni?

A jogosult intézmények listája elérhető a honlap [Pályázhatok?] menüpontjából.

Hogyan nyújtható be a pályázat?

A választ, illetve a további kérdés/válaszokat megtekintheti a [Gyakori kérdések] menüpontban.

Ne feledjétek, minden ötlet számít!

Scroll to Top
Scroll to Top