Várjuk a pályázatokat

Hivatalosan is elindult a „Legyél te is újító! ötletpályázat, amelyet Porga Gyula, a város polgármestere ajánlott az intézményi vezetők figyelmébe a szeptember 18-i értekezleten. A meghívottak megtudták, hogy az ötletpályázat egy európai uniós városfejlesztési programhoz kapcsolódik, és fontos részét képezi a „Veszprém – Európa Kulturális Fővárosa 2023” előkészítési folyamatainak.

Józsa Tamás a projekt hátterét világította meg, a torinói jó gyakorlatról és annak adaptálási folyamatáról tartott interaktív tájékoztatót, amelyből kiderült, hogy az Innovato-R projekt keretén belül a veszprémi ötletpályázat célja az innovatív és megvalósítható megoldások összegyűjtése, tesztelése és 1-3 ötlet gyakorlati megvalósítása. A kollégák ötleteit a kulturális kínálat fejlesztése, a belső akciók megújítása és az intézményi folyamatok fejlesztése témákban várjuk.

A találkozón Csőszi Tibor, az online pályázati felület összeállítója és adminisztrátora gyakorlati bemutató keretében ismertette a regisztráció folyamatát, a pályázati kategória kérdőíveit és a pályázat benyújtásának módját.

A jó hangulatú megbeszélésen a feltett kérdések azt bizonyították, hogy a meghívottak megértették, hogy mi a projekt üzenete és többen megfogalmazták, hogy ez egy nagy lehetőség, amit ki kell használni. A következő lépés, hogy az információval és tájékoztató anyaggal felvértezett vezetők lelkesítsék és ötleteik megosztására ösztönözzék munkatársaikat. Hiszen ne feledjük, „Minden ötlet számít!”

Az önkormányzat, valamint az önkormányzati tulajdonú intézmények és gazdasági társaságok dolgozói a „Legyél te is újító!” pályázati felhívás keretében 2019. október 31-ig oszthatják meg ötleteiket a kiírókkal.

Az alábbiakban letölthető a 2019. szeptember 18-án elhangzott előadás anyaga:

Innovato-r Veszprém 2019.09.18

Scroll to Top